SMS

Това е радост най-позната, на всички хора на Земята: да черпиш своите другари - с мезе, и бира, и цигари. Да ти е живо името, да са ни пълни чашите!

Честит имен ден! Ти знаеш, че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, Георги, да ти е живо и здраво името! Честит имен ден!

Въпросът е "да се напием или да останем нетрезви". Ти избери сам, а аз ще продължа да си пия с бутилка в ръка и с твоето име на уста!

Честит имен ден. Искам да ти пожелая здраве и пари. Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува. С една дума - да ти е леко сърцето и тежък джоба!

Днес е Цветница! Честит имен ден! Не оставяй вечерта ти да бъде черно-бяла, а я направи цветна като името ти!

Иван си ти - това е ясно, о, име славно, най-прекрасно! Денят е днеска на Иван, не се скатавай кат` шаран! Ела и всички почерпи, човеци, хора и жени.

Да пребориш змея и сам змей да станеш. Едната глава като му отсечеш, на тебе двете да ти станат! И после Св. Георги да ти е на помощ!

Е-е-е-е-е Свети Георги да помолим с теб по пътя да върви… Свети Георги, тебе молим, дай му сила с махмурлука той да се пребори!

Гергиии, къде си, мо? Жината риве, дицата и той… да са прибиргаш скоро дома и да почерпваш за имениа ден, че да не ти праим друго чааве с комшията!

Честит имен ден! Ела бързо в нас, защото всички ме питат "Има ли цветя на леглото до тебе"?...

На кура калинка кацна, с ръка я вземи и в гъза си я наври; аз кура в гъза ти ще набия, таз калинка да убия.

Искам да те предупредя повече да не ме търсиш! Обичам животните,но не чак толкова много,че да се оженя за теб!

Във всеки психопат се крие по един гений. За съжаление все още не съм открил твоя.

Толкова си комплексиран, че ако беше жена щеше да сравняваш с другите жени размера на тампоните си.

В момента 2 милиарда души спят, 2,5 милиарда души работят и 5 милиона души играят Playstation… Но само един идиот чете този SMS.