SMS

Цигарата скъсява живота на човека с 15 минути. Сексът го удължава с 20. Аз пуша много. Искам да живея дълго. Моля те, помогни ми!

Ако ти пиша SMS , ще си играя с мислите ти. Ако ти се обадя, ще си играя с чувствата ти. Ако те видя, ще си играя с тялото ти.

Небето е ясно, куче лае бясно, обичам те страстно, гълъбче прекрасно!

Поисках цвете, Бог ми даде градина, поисках му дърво - той ми даде гора, поисках му ангел - той ми прати тебе!

Пред блока чака камион с целувки, моля приемете стоката {P}!

Искам да съм сълза – да се родя в очите ти, да се стека по бузите ти и да се удавя в устните ти.

Защо птиците слизат от висините, когато ти минаваш? Защо звездите падат, когато вечер гледаш небето? Сигурно защото и те като мен искат да са по-близо до теб!

Не знам как ще го приемеш, това може да разбие сърцето ти, затова нямам смелост да ти кажа в очите: Липсваш ми!

Казвали са ми, че един час е 60 минути, че една минута е 60 секунди, но никой никога не ми е казвал, че една секунда без теб е цяла вечност!

Ако искаш да разбереш колко те обичам, излез навън, когато вали порой-капките, които уловиш, са твоята любов към мен, а всички останали-моята към теб!

Ако напиша името ти на небето, вятърът би го отвял. Ако го напиша в морето, вълните биха го измили. Но твоето име е гравирано в сърцето ми, където никой не може да го докосне!

Ако любовта и приятелството можеха да бъдат вложени, онези, достатъчно мъдри да инвестират в теб, до един щяха да са милиардери.

Ако смяташ, че си постоянно в мислите ми, че ще направя всичко за теб, че ще плача, ако те загубя и че те обичам - тогава, съжалявам, но имаш право!

Ако всеки път, когато си ме карал(a) да се усмихвам вземах от небето по една звезда, то тогава цялото небе щеше да е в ръцете ми!

Небето е ясно, полето е тясно, не ти ли стана ясно, слънчице прекрасно, че те обичам бясно!?