SMS

Весела Коледа:Джангър белс, джангър белс,джангър все си пей - хапни здраво, пийни яко и след това се смей,хей!

Весела Коледа! Свекърва ти да е мълчалива, мъжът ти да носи много пари и да не пита къде ги харчиш, а ти да кръшкаш и той да не пита с кого го правиш!

Най-хубавото на този празник е, че човек може да поздрави всички без изключение.Затова реших да поздравя дори и теб. Весела Коледа!

На Коледа един гост ти желая-с розова кожичка, да ти дойде в тавичка, да го черпиш с лимонче. И за мене да се сетиш, да ти уважим госта заедно.

Боядиса ли си яйцата? Айде, и да ги опазиш до другия Великден, защото приятелството си е приятелство, ама чукането си е с яйца!

Честит Великден!Нека здравето и доброто настроение не те напускат цяла година!Велики дела да свършиш,велики мисли да имаш,велик да си и ти!Христос воскресе!

Честито повишение! С пожелание за ползотворно сътрудничество, красиви междуличностни отношения и надеждни противозачатъчни средства!

От съюза на автомобилистите Ви честитим новия автомобил и ви припомняме: "Колата е като жената, трябва да се кара максимум с 68, защото при 69 се обръщате!"

Честит нов автомобил! Ако се заклещите в колата и не можете да излезете,запазете самообладание просто трябва да изчакате ерекцията ви да спадне!

Честито!А вие скъпа съпруго, знайте, че жена, която може да каже всяка вечер къде точно се намира мъжът й се нарича не щастливка, а просто вдовица!

Акушерите ви поздравяват по случай раждането на вашето бебе и ви молят да престанете да крещите,че имате син! Просто пуснете пръста на акушерката!"

От деканата на Юридическия факултет на СУ "Кл.Охридски" Ви пожелаваме лека и доходна, и помнете - адвокатът лъже само тогава,когато му мърдат устните!

От ритуалния дом Ви поздравяваме с вашата сватба и Ви напомняме, че най-добрият начин един женен мъж да си осигури десет минути тишина в къщи е оралната любов!

ЧРД,бейби!Аз може да не съм Ванко 1, но искам да бъда номер 1 за тебе! Бъди готина, пусни ми... ключовете от къщата си...

Скъпи приятелю, ние, всички твои колеги, целия офис, барабар с чистачката ти желаем ЧРД, много здраве и любов, много жени, много мъже и много да почерпиш! Наздраве!