SMS

Децата на задната седалка правят инциденти, инцидентите на задната седалка правят деца.

Аз бях на 15, той на 25. Беше ме страх, знаех че ще боли. Той го извади, аз усетих че изтръпвам. После потече кръв.Никога досега не ми бяха вадили зъб!

Най-доброто противозачатъчно средство е чаят от лайка, само че не преди това, не след това, а вместо това.

В животa ми се случиха две важни събития: Първо, роди ми се син.Второ, най-накрая се реших да кажа на жена ми.

Снощи не можах да заспя... липсваше ми твоята нежна ласка, твоето нежно докосване, твоята топлина...о, как ми липсваш моя любима пижамке ...

Ако искаш ми свали дънките, ако искаш ми свали сутиена, ако искаш ми свали прашките, но моляте остави щипките на простора!

Globul ви съобщава, че сте спечелили 2 циганчета, ако не дойдете да си ги получите в 3-дневен срок, ще ви пратим цялото семейство!

Когато непознат ти подари цветя - това е импулс, а когато непозната ти пъшка в слушалката- това са 12 импулса.

Мечтая да сваля това, с което си покрита, да проникна бавно с пръстче в теб, после сладичко да го оближа...да мечтая за кутийка сладолед!

Искам те, искам те. Искам да те замъкна в кревата, да те мача и изпотя, да те треса докато съм в теб и тялото ти да гори. Обичам те. Вечно твои-ГРИП!

Добрите момичета си водят дневник, на лошите не им остава време.

Последни новини: Снежанка изгонена от Дисниленд. Тя си вдигнала полата, седнала на носа на Пинокио и започнала да вика: Лъжи копеле, лъжи.

Тази вечер възрастен и дебел мъж ще скочи през прозореца, ще те напъха в чувал и ще изчезне. Не се притеснявай, просто поисках теб от дядо Коледа.

Заплатата е като цикъла на жената. Идва веднъж в месеца и свършва след 2-3 дни.

Ако беше по-решителен тя можеше да те нарича Адам, защото щеше да си й първия мъж, но сега ще трябва да ти казва Боинг, защото ще си и 747-мия...