SMS - SMS Пожелания

Честит имен ден! Въпросът е "да се напием или да останем нетрезви". Ти избери сам, а аз ще продължа да си пия с бутилка в ръка и с твоето име на уста!

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря.На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих:Наздраве,Георги,да ти е живо и здраво името!

В живота на хората се случват шибани неща. Понякога е по-добре да стиснеш зъби, да го преглътнеш, да се усмихнеш и да кажеш ‘’МАЙНАТА МУ’’.ЧРД

ЧРД!Не се кахъри, че вече си с една година по-голяма.Защото вече си и с една година по-красива,по-умна и по-привлекателна!Продължавай с тази скорост!

ЧРД! Внимавай да не се счупи някоя чаша, ако се разлее вино, избърши го веднага, за да не лепне. За капак съседите ще извикат полиция, ако сте шумни. Весел празник!

Тайнството на великденския козунак е в приликата между секса и козунака. И двете се правят само с пресни яйца!

Всяко великденско яйце - бомба,всяка кокошка - летяща крепост срещу тероризъма!И нека за празника не остане нечукнато яйце и неодрусана слива…

Дълго, дълго седях във ваната, замислен като някой Архимед и изведнъж извиках-Еврика!Открих думите... Честит рожден ден, бе! Обичам те!

Усмихвай се, дори когато ти се плаче, усмихвай се дори когато те боли и нека другите си мислят, че все на тебе ти върви!

С цветя си жизнения път постилай, с рози люлаци и мак, защото минеш ли веднъж по него, не ще се върнеш пак!

ЧНГ-2009! И понеже често ми се случва да забравям от сега те поздравявам с 2 февруари,3 март, Великден, 1 май, 24 май, 6 септември, 22 септември и...ЧНГ-2010!

Оптимистите чакат 12, за да са сигурни, че НГ е дошла, а песимистите - че старата си е отишла. Бъди реалист-напий се и НГ ще дойде, когато я обявиш!

Нося малки обувки, защото жена ми е ужасна - крещи, готви ужасно, не ми пуска- едничката ми радост е вечер да си събувам обувките. Дано не те стяга чепикът-ЧНГ!

Дядо Мраз е -кво се маеш - тебе аз не съм забравил - и сега да не скучаеш - ще ти кажа аз НАЗДРАВЕ!

Ний сме млади коледари -много здраве ти желаем - и успехи и долари.Къща пълна с коприна-във градина-лимузина-във леглото готина мадама-да те чака без пижама!

1 2 3 4