SMS - Любовни SMS

Ти си моята гугутка, ти си най-хубавата...жена! Ела двама да празнуваме и яко да се поцелуваме! И под нощния лазур да ти покажа моя..подарък!

Ако всеки път, когато си мислех за теб падаше по 1 звезда, Луната щеше да разбере какво е самота. Не искам да съм на нейно място на 14.02.04.

Ако за деня на влюбените желаеш еротичен масаж – натисни 1, за нежност и романтика – натисни 2, за любов – 3, а за всичко това набери моя номер!

За Св.Валентин искам да ти подаря нещо мило,нещо сладко,нещо секси, но дисплея ти е прекалено малък да ме побере,затова ела при мен да си вземеш падаръка!

Когато видиш цвете, в него виждаш мен, когато го докосваш, докосваш мен. Когато на 14.02 си тъжен, се обади на мен, за да сме заедно в този чуден ден!

Честит Свети Валентин! Повече усмивки на лицето, парички в портмонето и любов в сърцето!

Аз съм твойта валентинка,ти си моята половинка. Пред Мтел есемесно се заричам вечно тебе да обичам!

Някъде има ръце, които искам да докосна, някъде има очи, които искам да видя, устни, за които мечтая. Има човек, с когото искам да бъда на Свети Валентин!

С мен остани в нощта на Свети Валентин, в страсти да се потопим и две сърца да възпламеним!

Всеки влюбен пристанище има, моя пристан бе твойто сърце. Честит Свети Валентин!

Красива си и в този ден, Любовен е за теб и мен. Очите ти са като две звезди, Запалващи душата ми!

Любовни думи ти шептя, те покоряват нежната душа. Жарко гледаш ме сега, мълвейки думичка една - Обичам те в деня на любовта!

Ох, Айшето! Ко ша кажиш да ми станиш идна Валинтинка, ма? Мюмюн.

Извинявай, но не ти ли се вие свят от това да ми се въртиш постоянно в главата?